Tuesday, June 5, 2007

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ




Σήμερα όλα είναι καλύτερα... Λες και είναι πιο φωτεινά όλα... Τα βρήκαμε με τον Αγάπη και λέμε να αφήσουμε αυτή τη μεγάλη παρένθεση πίσω μας... Ελπίζω να γίνουν όλα όπως πριν... 11 χρόνια μαζί! Δε γίνεται να πάνε όλα χαμένα.. Μπροστά στα 11 χρόνια αυτή η άσχημη γκρίζα παρένθεση φαίνεται πολύ μικρή. Ευτυχώς που είναι οι φίλοι.. ή μάλλον Η φίλΗ. Χωρίς τη βοήθειά της κι αυτές τις ανεξάντλητες συζητήσεις πρωί-μεσημέρι-βράδυ, σαν αντιβίωση, νομίζω πως δεν θα τα είχα καταφέρει. Πάνε λίγες μέρες που τα βρήκαμε. Και νιώθω πολύ καλύτερα! Τώρα είμαι γραφείο. Βαριέμαι αφόρητα να δουλέψω. Πίνω τον παγωμένο μου καφέ και προσπαθώ να συγκεντρωθώ. Αδύνατον! Θέλω να κάνω σκασιαρχείο και να πάω εκδρομή μαζί του. (Με διακόπτουν για τις πιο απίστευτες βλακείες! Δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα λέμεεεεεε έχω "καλοκαίρι"!)
Έκανα πολλές απόπειρες τους τελευταίους μήνες, τον χειμώνα που μας πέρασε. Προσπάθησα να αλλάξω δουλειά (απέτυχα ή μάλλον ακόμα περιμένω απάντηση) - προσπάθησα να χωρίσω (απέτυχα ή μάλλον τα βρήκαμε) - προσπάθησα να αδυνατίσω (απέτυχα ή μάλλον έβαλα μια άνω τελεία και εντός των ημέρων επαναρχίζω συστηματική προσπάθεια).
Ήταν ένας χειμώνας πολύ βροχερός για μένα... Πολύ κλάμα... Δεν θέλω να τον ξαναπεράσω τέτοιο χειμώνα... θέλω να χαίρομαι τη ζωή μας με τον Αγάπη, να είναι αναμμένο το τζάκι, αναμμένα τα κεριά, αναμμένοι κι εμείς... Δεν έχουμε ζωή να χάνουμε....
ΤΕΛΟΣ όμως με τον χειμώνα. Πίσω μας τα αφήνουμε όλα αυτά κι είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε το καλοκαίρι! Μας βλέπω να είμαστε αραγμένοι στις ξαπλώστρες και να βλέπουμε τον Α. να παίζει με τα κουβαδάκια του και τα φτυαράκια του και να θυμώνει που δεν γίνεται καλό το κάστρο του. Να μπαίνουμε κι οι τρεις στη θάλασσα να παίζουμε με το νέρο. Και στην επιστροφή να παίρνουμε παγωτό και να έχουμε όλοι την ηλικία του Α. ! 3 χρονών να είμαστε και οι τρεις!
Και τα βράδυα όταν θα έχει κοιμηθεί το μωρό, να καθόμαστε στην αυλή και να μυρίζουν τα λουλούδια μας. Να πίνουμε μπύρα, παγωμένο τσάι, βότκα και να μιλάμε και να γελάμε. Να θυμόμαστε. Μόνο τα καλά!
Πραγματικά, το εύχομαι αυτό να είναι το καλοκαίρι μας.... Να γεμίσουμε ήλιο, αλμύρα και έρωτα να αντέξουμε τον χειμώνα που θα ακολουθήσει!

1 comment:

APOTINEDRA said...

H ζωή σας όλη νάναι ένα ατέλειωτο καλοκαίρι....!